0

Cel Mai Bun Service Skoda din Pitesti!

Service skoda o filială a Grupului VW internațional, care se bazează în Republica Cehă are patru mașini în India. Deși marca nu este un hit la nivel mondial, automobile Service skoda din India au văzut un mare succes. Service skoda are ca scop producerea de mașini noi, ecologice, cu standarde ridicate de confort și siguranță. Ea are o instalație de fabricare a bazat la Shendra, la marginea Aurangabad din statul Maharashtra India. În acest articol hai să aruncăm o privire la automobilele Service skoda din India.

Fabia, un automobil Service skoda din India, este încărcat cu tehnologia cel mai bun din clasă și confort extraordinar. Active, Classic, Ambiente și Elegance sunt cele patru variante ale acestui automobil Service skoda din India. Acesta este dotat cu o gamă de una diesel și 2 motoare pe benzina. Un impresionant de 70 CP este ambalat în TDI PD motorul diesel de 1.4 litri inline-3 în timp ce de 1.4 litri MPI locuri-4 oferă 86 CP și motorul pe benzină de 1,2 MPI I4 genereaza afară 70 CP. Motor Service skoda Fabia este cuplat cu o transmisie manuala cu 5 trepte, care permite schimbarea lină de unelte pe drumurile accidentate colibă ​​din India. Interioare dual-ton generoase adauga Streak final al lux.

Service skoda Laura, un lider atunci când automobile Service skoda din India sunt luate în considerare, este o capodoperă de stil moderne, de calitate remarcabilă de fabricație și tehnologia motorului inovatoare. Acest automobil Service skoda din India vine ca trei variante: Laurin și Klement, Elegance, și Ambiente. Soiurile de motoare include un TSI de 1.8 litri, un TDI PD de 1,9 litri, și un TDI PD de 2.0 litri. Interioarele elegante, elegante și confortabile atrage atenția asupra mânere accentuat-crom usi de interior, bogat tapiterie d’Ivoire, și mobilier din lemn. Acest automobil Service skoda și-a făcut intrarea sa în India, cu un 12 mod electric scaun șofer reglabil si o multime de alte caracteristici.

Service skoda Octavia este un plin de lux Service skoda auto bine construit în India. Masina simbolizează amestec fin de calitate, proiectare ideală și tehnologie proaspăt. Acest automobil Service skoda și-a făcut intrarea în India ca patru variante: Ambiente Turbo, Ambiente, Laurin și Klemant, precum și Elegance 1.9 TDI și acestea costum drumurile din India doar dreapta. Octavia vine cu o gamă de două motoare, un turbo pe benzina de 1,8 litri și un motor diesel TDI de 1,9 litri. Motorul în toate variantele este cuplat la o transmisie manuala cu 5 trepte. Interioare Superb, incapatoare într-un amestec de lemn și piele dau aspectul care fac masina atat de bine cunoscut în India.

autoturism-skoda-6

Superb este una dintre cele patru automobile Service skoda din India, care oferă o experiență de 7 stele. Masina vine in doar trei variante în India + 1.8 TSI, TDI PD, iar V6 FSI 4i4. Efectuarea intrarea sa în India, în două variante pe benzină, de 1.8 litri turbo și 3.6 litri V6 turbo versiuni, Superb este cu siguranță o mașină superbă. Varianta diesel derivă puterea de la un motor turbo I4 de 2 litri. Service skoda Superb prezinta pe scaune din piele Nappa fildeș, ton dublu interioare Onyx-Ivory, lemn de design interior Dicor, 2-way scaun reglabil electric sofer cu memorie programabile și o mulțime de alte caracteristici pentru cumparatorii de masini din India.

whatisee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *